Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kőpárkányok

BEMUTATKOZIK A HELOPAL
Több, mint ablakpárkány.
Aki Helopált választ, egy életre választ.

A Helopal termékek az építéstechnika, a design és a komfort minden követelményét teljesítik, és jelentősen hozzájárulnak ahhoz,
hogy Ön egyéniségének megfelelően alkothassa meg
otthonának bensőséges világát.
 

  • Kellemes tapintású a felülete
  • Teljesen pórusmentes
  • Olyan szép marad, mint az első napon
  • Nem hajlamos a foltosodásra
  • Kiváló hőszigetelő
  • Hosszú életű és időjárásálló
  • Könnyen tisztán tartható

Termék típusok:

Aki építkezik, igyekszik előre elképzelni jövendő otthonát, mert néhány fontos döntést már egészen korán, az építés kezdetekor meg kell hoznia. Ilyen döntés az ablakkönyöklő kiválasztása is. Az ablakkönyöklő a burkolatokkal és a bútorokkal együtt alakítja ki a lakás-design összképét, ezért kiválasztására érdemes komoly figyelmet fordítani.

A bőséges szín- és formaválaszték elegendő játékteret biztosít valamennyi lakberendezési igény kielégítésére, a hagyományostól a modernig. Az egyedülálló öntöttmárvány-minőség a lakótérben és a kültérben is egyaránt megállja a helyét. A Helopal ablakkönyöklő több mint a virágcserép elhelyezésére alkalmas felület. Formájával és színeivel aktívan részt vesz a lakásbelső komforthangulatának kialakításában, mint a lakberendezés egyenrangú eleme. A kültérben a fal és a homlokzat védelmét látja el még szélsőséges időjárási körülmények között is.

A Helopal anyagának sokoldalúsága révén mindenféle egyedi ablakelhelyezéshez alkalmazkodni tud, ezen kívül praktikusan felhasználható fallefedések, lábazatok, erkélyszegélyek, medencekeretek céljára, illetve mosdópultként és konyhai munkalapként is. A legfinomabb márványliszt természetes gyanták kötésével alakítja ki az öntöttmárványt. Ez az egyedülálló anyag, amelyben a felhasznált nyersanyagok természetes előnyeit úgy sikerült ötvözni, hogy azok meghaladják az alapanyagok eredeti jellemzőit, így a Helopal ablakkönyöklő egészen különleges terméktulajdonságokat kapott.

 

Valamennyi Helopal termék teljesíti a hazai és nemzetközi minőségi követelményeket és környezetvédelmi előírásokat.