050mm széles fehér extrudált alumínium párkány

feher extrudalt aluminium parkany akcio parkanygyar 50mm
feher extrudalt aluminium parkany akcio parkanygyar 50mm
feher extrudalt aluminium parkany akcio parkanygyar 50mm
feher extrudalt aluminium parkany akcio parkanygyar 50mm
3 190 Ft/fm
  • Anyagvastagság : 1,15-2,7 mm
  • Anyag : Alumínium ötvözet
  • Felület : Porszórt
  • Vízorr (lehajlás) : 40 mm
  • Kizárólag alumínium végzáróval !
  • INGYENES MÉRETREVÁGÁS

 

Részletek

Kültéri és beltéri ablakpárkányok esetében is széles piaci kínálat áll az érdeklődők rendelkezésére, melyek között különböző konstrukciók hivatottak az egyéni felhasználói igényeket kielégíteni mind dekoratív megjelenésben, mind funkcióban. Az ablakpárkányok között az alumínium párkányok igen népszerűek kültéri alkalmazásban , valamint kivitelezés szempontjából különféle megoldások közül válogathatnak a tulajdonosok, attól függően, hogy milyen környezetben tervezik használni.

Az extrudált alumínium ablakpárkányok kültéri alkalmazása elterjedt, hiszen a környezeti behatásokkal szemben éppen olyan kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, mint amilyen esztétikusan illeszkedik az ablakhoz. Az extrudált alumínium ablakpárkányok óriási előnye, hogy nem igényelnek különösebb karbantartást és hosszú távú, tartós befektetést kínálnak masszív szerkezetüknek és előállítási technológiájuknak köszönhetően.

 

Válasszon minőségi ablakpárkányokat otthonába és tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, melyben az extrudált alumínium ablakpárkányok és kiegészítő termékeik is megtalálhatóak, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben állunk rendelkezésére!

 

Az ablakpárkányokat méretre vágva szállítjuk.

Adatok
Szélesség :
50 mm
Dekor
Egyszínű
Felület
Selyemfényű
Alkalmazás
Kültéri
Alapanyag
Alumínium
Tömeg
650 g/fm